Babagan Kita

Yuhuan Kalilong Metal Products Co., Ltd.

Perusahaan kami dununge ing pesisir Segara China Wétan sing apik, Yuhuan, sing diarani "kutha katup China" ing Zhejiang. Perusahaan kami ing sisih kulon Pelabuhan Wenzhou lan ing sisih lor Bandara Taizhou, seneng transportasi laut, darat lan udara sing trep banget. Diadegake ing taun 2011, perusahaan kami minangka produsen profesional pistol penyemprotan gas butana, bedhil, lan liya-liyane. jembaré luwih saka 3000 meter persegi, lan nduwe luwih saka 100 tenaga teknis lan personel R&D. Kekuwatan teknis kita akeh, lan peralatan produksi wis maju. Kita duwe desain, pabrik lan sistem uji coba lengkap. Produk bermutu ora mung didol kanthi apik ing pasar domestik, nanging uga diekspor menyang pasar luar negeri, kayata Eropa, Amerika, Timur Tengah, Korea, Jepang lan negara lan wilayah liyane. Kanthi produk bermutu lan prestise apik, kita entuk kapercayan saka pelanggan anyar lan lawas. Kita wis netepake sesambungan kerjasama jangka panjang lan stabil karo pedagang domestik lan luar negeri. Ngadhepi kesempatan lan tantangan, perusahaan mesthi tetep karo prinsip "upaya kualitas kanggo kaslametan, ing ilmu pengetahuan lan teknologi kanggo pembangunan, kanggo manajemen efisiensi ".

_MTS7131

Pambuka Singkat Produk

Perusahaan iki ngasilake gaya novel senjata api jet, gampang dioperasikake, gampang digawa, aman, andal, lan bisa ditrapake tank standar umum jagad, gas dadi luwih gampang; Mesin kasebut nggunakake stainless steel 304 #, lampu sing kuwat, ora nate teyeng, nozel, nozel nggunakake bahan tembaga canggih, alat sirkuit preheated nozel paten sus304, kreta sadurunge jaran utawa operasi Angle, aja nganti murub, aja mateni anake; Umur dawa sing tahan lama, kanthi sawetara sing digunakake, ora prelu pemanasan, panas nganti 800 ~ 1300 ℃, gas butane minangka bahan bakar sing digunakake maju, nozel kanggo nggunakake bahan penyaringan khusus kanggo nyegah macet cangkeme, gampang gampang, ekonomis, akeh digunakake ing macem-macem pangolahan industri, pipa banyu, AC kanthi kontrol udara lan proyek anti banyu, produksi gabungan kabel, PR omah, pemanasan cetakan, aksesoris logam, pertanian, mebel, pangolahan kaca lan panganan, pemanasan cair, ternak lan ngilangi rambut unggas, ngolah sheet metal , teknologi seni, dekorasi interior, eksperimen fisik lan kimia, ngolah kebon, insektisida sterilisasi ternak, lampu batubara minangka alat bakar-bakar penting ing barbekyu kemah. Sugeng rawuh pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi lan konsultasi.

Informasi Pabrik

Ukuran Pabrik 3.000-5.000 meter persegi
Negara / Wilayah Pabrik Desa Wujia, Kota Chumen, Kabupaten Yuhuan, Kota Taizhou, Provinsi Zhejiang, China
Nomer Garis Produksi 6
Pabrik Kontrak Ditawarkan Layanan OEMLabel Desain DitawarkanBeli Pembeli Ditampa
Nilai Output Tahunan US $ 2,5 Yuta - US $ 5 Yuta

Kapasitas Dagang

Pasar Utama Total Pendapatan (%)
Eropa Lor 12,50%
Asia Wétan 12,50%
Timur Tengah 12,50%
Oceania 12,50%
Asia Tenggara 12,50%
Eropa Wétan 12,50%
Amerika Selatan 12,50%
Amerika Utara 12,50%

Pameran