Hubungi Kita

Yuhuan Kalilong Metal Products Co., Ltd.

Alamat

Desa Wujia, Kota Chumen, Kota Yuhuan, Provinsi Zhejiang, China

Telpon

Sales: 86-13506865011

Dhukungan: 0576-87163300

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita