Obor Gas Ingisi Piezo

  • KLL-Piezo Ingition Gas Torch-8801D

    Obor Gas Ingisi KLL-Piezo-8801D

    Tutup plastik njaba warna kuning KLL, tombol ireng lan pemicu, tabung SS kanthi njero keramik, pengapian elektronik, gampang digawa, aman dioperasikake, bisa bola-bali diisi karo kartrid gas butane, umume digunakake kanggo ngolah panganan, dadi panas, nggawe defrosting, barbecue , camping ruangan, welding lsp. geni iku dawa lan kuat, suhu kerja api tengah nganti 1300 derajat.

  • KLL-Piezo Ingition Gas Torch-8802D

    Obor Gas Ingisi KLL-Piezo-8802D

    Awak bahan seng, nutupi warna kuning, tombol ireng lan pemicu, tabung SS nganggo keramik, label ing loro-lorone cangkang, kontak elektronik, gampang digawa, aman dioperasikake, bisa bola-bali diisi karo kartrid gas butana, umume digunakake kanggo pamrosesan panganan, pemanasan cetakan, defrosting, barbecue, camping outdoor, welding dll. Api dawa lan kuat, suhu kerja api tengah nganti 1300 derajat.

  • KLL-Piezo Ingition Gas Torch-8803D

    Obor Gas Ingisi KLL-Piezo-8803D

    Awak bahan seng, nutupi warna kuning, tombol ireng lan pemicu, tabung SS nganggo piranti tembaga, obor bisa digunakake ing posisi apa wae (360 derajat rotasi gratis), label ing loro-lorone cangkang, pengapian elektronik, gampang digawa, aman kanggo operate, bisa bola-bali diisi karo kartrid gas butane, umume digunakake kanggo ngolah panganan, pemanasan cetakan, defrosting, barbecue, camping outdoor, welding dll. Api dawa lan kuat, suhu kerja api tengah nganti 1300 derajat.

  • KLL-Piezo Ingition Gas Torch-8805D

    Obor Gas Ingisi KLL-Piezo-8805D

    Obor multi guna, nutupi njaba plastik warna kuning KLL, tombol ireng, pemicu lan tombol sing bisa disetel, tabung SS nganggo piranti tembaga, Pengapian peiso otomatis siji tutul, Desain kompak cahya Ultra, sistem paten nggunakake alat sing bakal digunakake, gampang lan gampang digunakake kartrij cinnecting, desain ergonomis gampang pas karo tangan, kanthi aman ing endi wae sawise dirungokake rong menit, Multi-fnction kanggo digunakake ing omah lan bengkel, masak lan katering -Flambeing, caramelizing, browning, nambah warna lan tekstur ing panganan, blister lan skinning , sihian panganan kanggo presentasi lan nambah drama nalika disajikake, nyalurake BBQ lan ngobong, pipa banyu beku cair, hobi lan kerajinan, nggawe model, sendi pipa solder, stripping cat. Suhu pusat kerja nganti 1300 derajat.

  • KLL-Piezo Ingition Gas Torch-8806D

    Obor Gas Ingisi KLL-Piezo-8806D

    Panutup njaba plastik warna kuning KLL, tombol ireng, pemicu lan tombol sing bisa diatur, tabung SS kanthi piranti tembaga, Pengapian peizo otomatis kanthi sentuhan, desain kompak cahya Ultra, sistem paten bakal nggunakake perabotan sing digunakake, gampang lan gampang digunakake kanggo nggunakake kartrid cinnecting, ergonomis desain gampang pas karo tangan, kanthi aman ing sembarang sudut sawise ngrungokake rong menit, Multi-fungsi kanggo digunakake ing omah lan bengkel, masak lan katering- Flambeing, caramelizing, browning, nambah warna lan tekstur ing panganan, blister lan skinning, panganan sihine kanggo presentasi lan nambah drama nalika nyedhiyakake, nyalurake BBQ lan ngobong, pipa banyu beku sing cair, hobi lan kerajinan, nggawe model, sendi pipa solder, stripping cat. Suhu pusat kerja nganti 1300 derajat.

  • KLL-Piezo Ingition Gas Torch-8807D

    Obor Gas Ingisi KLL-Piezo-8807D

    Tutup plastik njaba warna kuning KLL, tombol ireng lan pemicu, tabung SS, label ing loro-lorone cangkang, pengapian elektronik, gampang digawa, aman dioperasikake, bisa bola-bali diisi karo kartrid gas butana, umume digunakake kanggo ngolah panganan, cetakan dadi panas, defrosting, barbecue, camping outdoor, welding lsp, semangat dawa lan kuat, suhu kerja api tengah nganti 1300 derajat.

  • KLL-Piezo Ingition Gas Torch-8809D

    Obor Gas Ingisi KLL-Piezo-8809D

    Tutup plastik njaba warna kuning KLL, tombol ireng lan pemicu, krom tabung kuningan dilapisi siklon ing njero, label ing loro-lorone cangkang, kontak elektronik, gampang digawa, aman dioperasikake, bisa bola-bali diisi karo kartrid gas butana, umume digunakake kanggo ngolah panganan, pemanasan cetakan, defrosting, barbecue, camping outdoor, welding etc, flame iku gampang, suhu kerja api tengah nganti 1300 derajat.

  • KLL-Piezo Ingition Gas Torch-8811D

    Obor Gas Ingisi KLL-Piezo-8811D

    Tutup plastik njaba warna kuning KLL, tombol ireng, pemicu, krom tabung kuningan dilapisi siklon ing njero, tombol kunci botom yen bocah nutul lan ngobong obor, label ing loro-lorone cangkang, kontak elektronik, gampang digawa, aman kanggo operate, bisa bola-bali diisi karo kartrid gas butane, umume digunakake kanggo ngolah panganan, pemanasan cetakan, defrosting, barbecue, camping outdoor, welding dll, semangat dawa lan kuat, suhu kerja api tengah nganti 1300 derajat.

  • KLL-Piezo Ingition Gas Torch-8828D

    Obor Gas Ingisi KLL-Piezo-8828D

    Obor multi guna, tutup plastik plastik warna kuning KLL, tombol ireng, pemicu lan tombol sing bisa disetel, tabung SS kanthi keramik, Pengapian otomatis peizo otomatis, Desain kompak cahya Ultra, sistem paten ngindhari alat sing bakal digunakake, gampang lan gampang digunakake ing sinambung kartrid, desain ergonomis gampang pas karo tangan, kanthi aman ing endi wae sawise dirungokake rong menit, Multi-fungsi kanggo digunakake ing omah lan bengkel, masak lan katering- Flambeing, caramelizing, browning, nambah warna lan tekstur ing panganan, blister lan skinning, panganan sihir kanggo presentasi lan nambah drama nalika disajikake, nyalurake BBQ lan kobongan, cair pipa cair, hobi lan kerajinan, nggawe model, sendi pipa solder, stripping cat. Suhu pusat kerja nganti 1300 derajat.

  • KLL-Piezo Ingition Gas Torch-8810D

    Obor Gas Ingisi KLL-Piezo-8810D

    Tutup plastik njaba warna kuning KLL, tombol ireng, pemicu, Chrome tabung Chrome dilapisi tabung tembaga ing njero, bisa digunakake ing posisi apa wae, tombol kunci ing botom yen bocah-bocah nutul lan ngobong obor, label ing loro-lorone cangkang, elektronik pengapian, gampang digawa, aman dioperasikake, bisa bola-bali diisi karo kartrid gas butane, umume digunakake kanggo ngolah panganan, pemanasan cetakan, defrosting, barbecue, camping outdoor, welding dll. Api dawa lan kuat, suhu kerja ing tengah nganti 1300 derajat.

  • KLL-Piezo Ingition Gas Torch-8819D

    Obor Gas Ingisi KLL-Piezo-8819D

    nutupi warna kuning, tombol ireng lan pemicu, tabung kuningan nganggo krom dilapisi karo pipa tembaga ing njero, obor bisa digunakake ing posisi apa wae (360 derajat rotasi gratis), label ing loro-lorone cangkang, kontak elektronik, gampang digawa, aman kanggo operate, bisa bola-bali diisi karo kartrid gas butane, umume digunakake kanggo ngolah panganan, pemanasan cetakan, defrosting, barbecue, camping outdoor, welding dll. Api dawa lan kuat, suhu kerja api tengah nganti 1300 derajat.

  • KLL-Piezo Ingition Gas Torch-8812D

    Obor Gas Ingisi KLL-Piezo-8812D

    nutupi warna kuning, tombol ireng lan pemicu, tabung SS kanthi krom dilapisi krom ing njero, label ing loro-lorone cangkang, kontak elektronik, gampang digawa, aman dioperasikake, bisa bola-bali diisi karo kartrid gas butana, umume digunakake kanggo panganan pamrosesan, pemanasan cetakan, defrosting, barbecue, camping outdoor, welding dll, semangat dawa lan kuat, suhu kerja api tengah nganti 1300 derajat.