Adaptor lan Bagian

  • KLL-Adapter and Parts-301D

    KLL-Adaptor lan Bagian-301D

    Model Detail Produk no. Bobot KLL-301D (g) 44 bahan kuningan + paduan seng + ukuran plastik (MM) φ40 × 27 kemasan 1 pc / ploybag 240 pcs / ctn MOQ 1000 PCS OEM & ODM Lead time 15-35day Keterangan Singkat Adaptor gas, nyekel kartrid gas tegak, sambungake adpater menyang kartrid, utas obor menyang adaptor. FRONT BACK Product Image Cara operasi Ignition -Kuripake tombol alon menyang arah sing bener kanggo miwiti ...
  • KLL-Adapter and Parts-302D

    KLL-Adaptor lan Bagian-302D

    Model Detail Produk no. Bobot KLL-302D (g) 46 bahan kuningan + alimunum + ukuran plastik (MM) φ40 × 29 kemasan 1 pc / ploybag 240 pcs / ctn MOQ 1000 PCS OEM & ODM Lead time 15-35day FRONT BACK Image Image Cara operasi Ignition -Bukak tombol alon-alon ing arah sing bener kanggo miwiti gas sing obah banjur pencet trridge nganti diklik. -Baleni unit gagal entheng Gunakake -Peralatan saiki wis siyap digunakake ... Ngatur ...
  • KLL-Adapter and Parts-305D

    KLL-Adaptor lan Bagian-305D

    Model paramèter no. Bobot KLL-305D (g) 33 bahan kuningan + paduan seng + ukuran plastik packaging MM) kemasan 107x50x27 1 pc / ploybag 300 pcs / ctn MOQ 1000 PCS OEM & ODM lead time 15-35day Deskripsi Singkat SS defelacotr, digunakake kanggo metode pipa las operasi 1.Cara Ngoperasikake: (1) Priksa whell pangaturan sadurunge dipasang, Priksa manawa roda penyesuaian ing arah rotasi (-) kanggo nyegah bocor gas sawise dipasang. (2) ...