Kabar

  • Apa gas kasebut langsung disemprotake dening bedhil gas butana mbebayani kanggo awak manungsa?
    Wektu kirim: Feb-27-2023

    Ora, flamethrower nggunakake gas butane murni bisa langsung digunakake minangka alat barbecue kanggo proses bahan.Produk pembakaran yaiku banyu lan karbon dioksida, sing resik lan ramah lingkungan.Obor iku alat kanggo fusing welding, China Factory Butane Flame Gun KLL-9002D lumahing trea ...Waca liyane»

  • Carane nggunakake flamethrower bener
    Wektu kirim: Feb-21-2023

    Prinsip kerja flamethrower gampang banget.Iki nggunakake gas sing dikompres kanggo nyetel tekanan lan aliran variabel gas, nyemprotake metu saka moncong lan diobong, saéngga mbentuk semangat silinder suhu dhuwur kanggo pemanasan lan welding.Dadi carane nggunakake flamethrower sing bener ...Waca liyane»

  • Struktur lan prinsip kerja flamethrower
    Wektu kirim: Feb-14-2023

    Alat genggam tanpa kabel sing ngontrol pembakaran gas kanggo mbentuk nyala kolom kanggo pemanasan lan las, uga dikenal minangka obor genggam (gas umume nggunakake butana) 1. Struktur OEM Butane Fire Gun China Manufaktur KLL-8816D dadi rong struktur utama, ruang panyimpenan gas lan pres ...Waca liyane»

  • Carane nggunakake Korek Obor Gas Jet Isi Ulang
    Wektu kirim: Sep-26-2022

    Cara kerja flamethrower Prinsip kerja flamethrower gampang banget.Iki nggunakake gas sing dikompres kanggo nyetel tekanan lan aliran variabel gas, nyemprotake metu saka moncong lan ngobong, saéngga mbentuk semangat silinder suhu dhuwur.Pemanasan welding, etc. Jet Gas Tor...Waca liyane»

  • Tujuan utama flamethrower ruangan?
    Wektu kirim: Jun-24-2022

    Wong-wong sing dolanan njobo mesthi wis krungu bab nyembur.Saiki, ana akeh jinis flamethrower kanthi desain sing beda-beda.Bab iki praktis banget, utamane kanggo wong anyar.Iku kudu disiapake.Ayo dadi pirembagan bab panggunaan umum.Gunakake 1: Nyalakake Pembakar Gas Butana Nalika Panggangan ...Waca liyane»

  • Carane flamethrower dianggo
    Wektu kirim: Feb-21-2022

    Flamethrower minangka produk ruangan anyar, sing kalebu jinis peralatan masak ruangan, lan trep banget kanggo digawa.Prinsip kerja flamethrower gampang banget, yaiku nggunakake gas kompres kanggo nyetel gas.Aliran variabel tekanan disemprotake metu saka moncong lan ...Waca liyane»

  • Wektu kirim: Jan-17-2022

    Operator njupuk obor welding, lan bisa kanthi otomatis, ngalih ing, gas (acetylene), lan oksigen kanggo generate 5 detik saka DC pulsa lan narik bebarengan, lan ngarahke ing igniter kanggo ignite lan nggunakake.Iki nyegah bedhil las gas saka biasane mbukak utawa asring ditutup ...Waca liyane»

  • Pancegahan kanggo nggunakake obor butane
    Wektu kirim: Jan-14-2022

    prinsip kerja Gas dikompres lan diowahi, disemprotake lan diobong kanggo mbentuk nyala silinder suhu dhuwur.Obor dipérang dadi rong struktur utama: kamar panyimpenan gas (tangki gas) lan kamar lonjakan.Produk medium lan dhuwur uga duwe struktur kontak.The...Waca liyane»

  • Struktur lan prinsip obor
    Wektu kirim: Jan-06-2022

    1. Definisi Alat genggam tanpa pipa sing ngontrol pembakaran gas kanggo mbentuk nyala silinder kanggo pemanasan lan pengelasan, uga dikenal minangka obor genggam (biasane butana digunakake kanggo gas) 2. Struktur Pembakar Gas Butane 220g KLL-9005D obor sawit dipérang dadi rong struktur utama: a...Waca liyane»

  • Apa obor gas butana mbebayani kanggo awak manungsa yen digunakake langsung kanggo barbecue?
    Wektu kirim: Dec-17-2021

    Ora, obor sing nggunakake KLL-Manual Ignition Gas Torch murni bisa langsung digunakake minangka alat barbecue kanggo pangolahan panganan.Produk pembakaran yaiku banyu lan karbon dioksida, sing resik lan ramah lingkungan.Obor minangka alat kanggo welding sekring, perawatan permukaan lan pemanasan lokal ...Waca liyane»

  • Wektu kirim: Dec-13-2021

    Apa prinsip kerja obor Prinsip kerja Jet Gas Torch Lighter Refillable banget prasaja, yaiku, panggunaan gas sing dikompres kanggo nyetel tekanan lan aliran gas kanggo nyemprotake moncong lan nyalakake kanggo mbentuk dhuwur- suhu silinder semangat kanggo dadi panas lan welding ...Waca liyane»

  • Apa sampeyan ndeleng mesin pembakaran suket berteknologi tinggi kanggo peternakan kulawarga?
    Wektu kirim: Sep-22-2021

    Nalika panen ing mangsa panen, utawa dina tani saben dina, para petani nanggung beban kanggo ngilangi suket.Uga kanggo nyegah suket saka mengaruhi wutah saka crops, nyedhiyani panyerepan nutrisi luwih apik kanggo crops, lan uga bisa digunakake minangka pupuk ijo kanggo feed lemah.Petani fr...Waca liyane»

123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3