Warta

  • Wektu kiriman: Aug-27-2020

    Kanthi nyetel tekanan lan ngganti aliran, gas kasebut disuntikake saka moncong bedhil lan diobong kanggo nggawe semangat silinder suhu dhuwur kanggo pemanasan lan pengelasan. Ing babagan struktur, ana rong jinis flamethrower genggeman, siji yaiku palem terintegrasi kothak udara lan tembakan ndhuwur ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Aug-27-2020

    1. Inspeksi: sambungake kabeh bagean pistol semprotan, kencengi klem pipa gas, (utawa kencengake karo kawat wesi), sambungake konektor gas cair, tutup saklar pistol semprotan, uculake katup silinder gas cair, lan priksa manawa ana yaiku kebocoran udara ing saben bagean. 2. Pengapian: rada relea ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Aug-27-2020

    Flamethrower minangka jinis peralatan anyar, sing kalebu peralatan masak ing kebon. Iki diarani "Obor" ing negara manca. Iki minangka alat pemanas ignition sing asale saka tank gas butane sing ana. Peralatan masak lapangan umume nuduhake kepala tungku lan ...Waca liyane »

  • TEAM BULIDING
    Wektu kiriman: Aug-21-2020

    Ing dina kapisan taun 2020, karyawan Kalilong 100 kumpul kanggo nedha bengi. Sajrone nedha bengi, kita ngrancang game, nyanyi, nari lsp. Manajer umum Pak Chen menehi pidato, lan menehi pujian marang kolega sing kerja keras, lan menehi bonus kanggo terus usaha ing taun 2020. Waca liyane »

  • 2020 , REALLY A SPECIAL YEAR
    Wektu kirim: Aug-19-2020

    2020 minangka taun khusus, awal banget angel. Wabah COIDID-19, provinsi Hubei dilarang telung wulan, setengah saka rekan kerja Hubei perusahaan ora bisa bali kerja maneh. Sawetara buruh teka maneh tanggal 1 Maret kanggo miwiti kerja keras. Ana akeh pesenan sing digawe dening custo ...Waca liyane »

  • Certificate
    Wektu kirim: Aug-19-2020

    Sawise entuk sertifikat CE saka Intertek lan TUV, kita entuk laporan tes standar EN521 sing anyar. Waca liyane »

  • SAFE PRODICTION ONLY HAS A STARTING POINT ,NO END
    Wektu kirim: Aug-19-2020

    apa pridcution aman: Prodcution aman yaiku kesatuan keamanan lan prodcuton, lan tujuane kanggo promosi produksi kanthi aman, lan prodcution kudu aman. Nggawe proyek sing apik kanthi aman lan ningkatake kahanan kerja; nyuda kerugian properti bisa nambah efisiensi perusahaan, lan ...Waca liyane »

  • EXIBITION PLAN
    Wektu kirim: Aug-19-2020

    WE bakal rawuh ing China Hardware Show ing Shanghia wiwit tanggal 10 nganti 13 Oktober. Sugeng rawuh ing stan kita! Waca liyane »

  • HOLIDAY NOTICE FOR NATIONAL DAY AND MID-AUTUM FESTIVAL
    Wektu kirim: Aug-19-2020

    Miturut pengaturan preinan nasional, dikombinasikake karo kahanan sing padha karo perusahaan kita, pengaturan preinan kasebut kaya ing ngisor iki: Bakal ana telung dina istirahat wiwit tanggal 1 Okt, 2020 nganti 3 Okt. Mangkat kerja tanggal 4 Okt. Muga-muga preinan seneng. Waca liyane »