Produk

  • KLL-9002D

    KLL-9002D

    Tutup plastik njaba warna kuning KLL, tombol ireng, tabung SS, label ing loro-lorone cangkang, kontak elektronik, gampang digawa, aman dioperasikake, bisa bola-bali diisi karo kartrid gas butana, umume digunakake kanggo ngolah panganan, dadi panas, defrosting, barbecue, camping outdoor, welding dll. Api dawa lan kuat, suhu kerja api tengah nganti 1300 derajat.

  • KLL-9005D

    KLL-9005D

    Tutup plastik njaba warna kuning KLL, tombol ireng lan pemicu, tabung SS, label ing loro-lorone cangkang, pengapian elektronik, gampang digawa, aman dioperasikake, bisa bola-bali diisi karo kartrid gas butana, umume digunakake kanggo ngolah panganan, cetakan dadi panas, defrosting, barbecue, camping ruangan, welding lsp. umume dawa lan kuat, suhu kerja api tengah nganti 1300 derajat.

  • KLL-Manual Ignition Gas Torch-7003D

    Obor Gas Ignition Manual KLL-7003D

    Tombol luwes warna kuning KLL, awak kuningan, pengapian manual, dikembangake khusus kanggo panggunaan ruangan, priksa manawa ora digunakake ing buliding, kendaraan, ortens, amarga ana bebaya pati amarga asphyxiation amarga posisoning tocarbon dioxide utawa kekurangan oksigen . Sanajan digunakake ing njero ruangan ing ruangan sing sempit, priksa manawa ana ventilasi sing cukup, suhu kerja api tengah nganti 1300 derajat.

  • KLL-Manual Ignition Gas Torch-7005D

    Obor Gas Ignition Manual KLL-7005D

    Tombol luwes warna KLL warna kuning, tabung SS, pipa lentur aluminium, pengapian manual, ringan, api sing bisa diatur kanthi ekonomis kanggo digunakake, bledosan panas kanthi permanen ngrusak struktur sel tanduran, utamane nggunakake pipa lentur kanggo mbentuk, pipa njaba, deforsting lan kerja pipa liyane, panyegelan Sambungan pvc lan pra-solder, ngobong BBQ lan kobongan lsp nggunakake silinder gas butane sing bisa dipikolehi minangka sumber bahan bakar, suhu kerja api tengah nganti 1300 derajat.

  • KLL-Manual Ignition Gas Torch-7006D

    Obor Gas Pengapian KLL-Manual-7006D

    Tombol luwes warna sing bisa diblokir, tabung SS amba kanthi nyala kanggo nyedhiyakake kartrid gas, pengapian manual, ngunci silinder unik kanggo nyegah kebocoran, desain gagang ergonomis, ramah lingkungan, ora ana bahan kimia mbebayani, tanpa kabel; entheng, luwes luwes ekonomi sing bisa digunakake, jeblugan panas kanthi permanen ngrusak struktur sel tanduran, utamane nggunakake pipa lentur kanggo mbentuk, pipa deforsting lan karya pipa liyane, nutup PVC lan koneksi pra-solder, ngobong BBQ lan geni lan liya-liyane nggunakake gas butane sing gampang dipikolehi silinder minangka sumber bahan bakar, suhu kerja api tengah nganti 1300 derajat.

  • KLL-Manual Ignition Gas Torch-7008D

    Obor Gas Pengapian Manual KLL-7008D

    Tombol sing bisa disetel warna ireng, tabung SS gedhe, kontak kunci, kunci silinder unik kanggo nyegah bocor, desain gagang ergonomis, ramah lingkungan, ora ana bahan kimia mbebayani, tanpa kabel; entheng, luwes luwes ekonomi sing bisa digunakake, jeblugan panas kanthi permanen ngrusak struktur sel tanduran, utamane nggunakake pipa lentur kanggo mbentuk, pipa deforsting lan karya pipa liyane, nutup PVC lan koneksi pra-solder, ngobong BBQ lan geni lan liya-liyane nggunakake gas butane sing gampang dipikolehi silinder minangka sumber bahan bakar, suhu kerja api tengah nganti 1300 derajat.

  • KLL-Manual Ignition Gas Torch-7009D

    Obor Gas Pengapian Manual KLL-7009D

    Tombol sing bisa disetel warna ireng, tabung SS amba kanthi nyala kanggo nyedhiyakake kartrid gas, pengapian manual, pengunci silinder unik kanggo nyegah bocor, desain gagang ergonomis, ramah lingkungan, ora ana bahan kimia mbebayani, tanpa kabel; entheng, luwes luwes ekonomi sing bisa digunakake, jeblugan panas kanthi permanen ngrusak struktur sel tanduran, utamane nggunakake pipa lentur kanggo mbentuk, pipa deforsting lan karya pipa liyane, nutup PVC lan koneksi pra-solder, ngobong BBQ lan geni lan liya-liyane nggunakake gas butane sing gampang dipikolehi silinder minangka sumber bahan bakar, suhu kerja api tengah nganti 1300 derajat.

  • KLL-Manual Ignition Gas Torch-7011D

    Obor Gas Pengapian KLL-Manual-7011D

    Tombol luwes warna kuning KLL, tabung kuningan dobel kanthi siklon kembar, pengapian manual, kunci silinder unik kanggo nyegah bocor, Gunakake kanggo lengen sing bisa nyusut panas lan konektor. Ditrapake ing las tembaga inbolving microwelding, welding perak, las las lan pemrosesan ornamen. Fusing, welding, perawatan sureface lan pemanasan lokal ing bengkel, garasi lan laboratorium. lsp. nggunakake silinder gas butane sing gampang dipikolehi minangka sumber bahan bakar, suhu kerja api tengah nganti 1300 derajat.

  • KLL-Manual Ignition Gas Torch-7015D

    Obor Gas Ignition Manual KLL-7015D

    Tombol sing bisa diatur warna abang, tabung kuningan, kontak kunci, kunci silinder unik kanggo nyegah bocor, desain gagang ergonomis, ramah lingkungan, ora ana bahan kimia mbebayani, tanpa kabel; entheng, luwes luwes ekonomi kanggo digunakake, jeblugan panas permanen ngrusak struktur sel tanduran, utamane digunakake kanggo welding pipa AC, pipa deforsting lan karya pipa liyane, nutup PVC lan koneksi pra-solder, ngobong BBQ lan geni lan liya-liyane nggunakake gas butane sing gampang dipikolehi silinder minangka sumber bahan bakar, suhu kerja api tengah nganti 1300 derajat.

  • KLL-Manual Ignition Gas Torch-7016D

    Obor Gas Ignition Manual KLL-7016D

    Tombol luwes warna kuning KLL, tabung kuningan, tabung lentur SS, pengapian manual, penguncian silinder unik kanggo nyegah bocor, Gunakake kanggo lengen sing bisa nyusut panas lan konektor. Ditrapake ing microwelding inbolving welding tembaga, welding perak, las timah lan pemrosesan ornamen. Fusing, welding, perawatan sureface lan pemanasan lokal ing bengkel, garasi lan laboratorium. lsp. nggunakake silinder gas butane sing gampang dipikolehi minangka sumber bahan bakar, suhu kerja api tengah nganti 1300 derajat.

  • KLL-Piezo Ingition Gas Torch-8801D

    Obor Gas Ingisi KLL-Piezo-8801D

    Tutup plastik njaba warna kuning KLL, tombol ireng lan pemicu, tabung SS kanthi njero keramik, pengapian elektronik, gampang digawa, aman dioperasikake, bisa bola-bali diisi karo kartrid gas butane, umume digunakake kanggo ngolah panganan, dadi panas, nggawe defrosting, barbecue , camping ruangan, welding lsp. geni iku dawa lan kuat, suhu kerja api tengah nganti 1300 derajat.

  • KLL-Piezo Ingition Gas Torch-8802D

    Obor Gas Ingisi KLL-Piezo-8802D

    Awak bahan seng, nutupi warna kuning, tombol ireng lan pemicu, tabung SS nganggo keramik, label ing loro-lorone cangkang, kontak elektronik, gampang digawa, aman dioperasikake, bisa bola-bali diisi karo kartrid gas butana, umume digunakake kanggo pamrosesan panganan, pemanasan cetakan, defrosting, barbecue, camping outdoor, welding dll. Api dawa lan kuat, suhu kerja api tengah nganti 1300 derajat.