PRODISI SAFE Mung duwe titik wiwitan, ora ana entek

apa pridcution aman: Prodcution aman yaiku kesatuan keamanan lan prodcuton, lan tujuane kanggo promosi produksi kanthi aman, lan prodcution kudu aman. Nggawe proyek sing apik kanggo keamanan lan ngapikake kahanan kerja; nyuda kerugian properti bisa nambah efisiensi perusahaan, lan ora mesthi bisa ningkatake pangembangan produksi; lan produksi kudu luwih aman amarga keamanan minangka prasyarat kanggo produksi, lan produksi ora bisa ditindakake tanpa keamanan .duwe proyek sing apik kanggo keamanan produksi lan nyuda kacilakan korban lan kerugian eksonomis ora mung tanggung jawab legal kanggo perusahaan, nanging uga tanggung jawab sosial perusahaan sing penting. Mula, ing papan kerja kita kudu bisa manut macem-macem peraturan produksi safety.                     

Produksi keamanan mung duwe titik wiwitan lan ora ana titik pungkasan. Keamanan kerja minangka tugas pungkasan. Sampeyan kudu kerja terus tanpa lelah. Lonceng weker kudu terus-terusan diterusake. Sampeyan ora bisa ngeculke, suwe-suwe adhem lan panas. Sampeyan duwe psikologi kasempatan cilik lan pikiran lumpuh .Boten penting kanggo meton ”, penting kanggo nggawe, lan ora nindakake". Kanthi pangembangan lan kemajuan ilmu pengetahuan lan teknologi, produksi sing aman uga terus-terusan nemoni perubahan lan masalah anyar. Kita kudu nemokake kahanan anyar saka praktik anyar lan ngusulake prekara anyar .Masalah, nggawe cara anyar .Kanggo tugas anyar lan penting, kita kudu nggawe konsep keamanan "mung titik wiwitan lan ora ana titik pungkasan". Pancen ”pancegahan” kanggo nyegah mbesuk.


Wektu kirim: Aug-19-2020