TIM BULIDING

Ing dina kapisan taun 2020, karyawan Kalilong 100 kumpul kanggo nedha bengi. Sajrone nedha bengi, kita ngrancang game, nyanyi, nari lsp. Manajer umum Pak Chen menehi pidato, lan menehi pujian marang kolega sing kerja keras, lan menehi bonus kanggo terus usaha ing taun 2020.

TEAM BULIDING

Wektu kiriman: Aug-21-2020