KLL-5001D

Katrangan singkat:

KLL gagang plastik warna kuning, tombol abang, tabung SS ukuran gedhe, pipa panjang, pengapian elektronik, penguncian silinder unik kanggo nyegah bocor, desain gagang ergonomis, ramah lingkungan, ora ana bahan kimia mbebayani, tanpa kabel; entheng, luwes luwes ekonomi kanggo digunakake, jeblugan panas permanen ngrusak struktur sel tanduran, trotoar de-icing, panggangan de-pembekuanBBQ lan liya-liyane nggunakake silinder gas butane sing bisa dipikolehi minangka sumber bahan bakar, suhu kerja api tengah nganti 1300 derajat.


Detail Produk

model no. KLL-5001D
pengapian Pengapian elektronik
jinis kooneksi sambungan bayonet
bobote(g) 425
materi produk kuningan + aluminium + wesi ++ stainless steel + paduan seng + plastik
ukuran(MM) 800x84x40
kemasan 1 pc / kertu blister 4 pcs / kothak njero 24 pcs / ctn
Bahan bakar butane
MOQ 1000 PCS
selaras OEM & ODM
Wektu timbal 15-35 dina
Arahan Panggunaan: Pengapian
-Kuripake tombol alon-alon menyang arah “+” kanggo miwiti aliran gas banjur pencet tombol ing tengah tombol kontrol nganti diklik.
-Baleni unit gagal entheng
Gunakake
-Peralatan saiki wis siyap digunakake. Setel semangat ing antarane ”-“ lan “+” (panas sedheng lan dhuwur) kaya sing dibutuhake.
-Mati-ati babagan flaring sing bisa kedadeyan sajrone periode panasan rong menit lan sajrone aplikasi ora kudu sudut luwih saka 15 derajat saka posisi vertikal (munggah).
Kanggo mateni
-Tutup pasokan gas kanthi nguripake tombol kontrol gas ing arah "jarum jam" ("-").
-Pisahake aplikasi saka kartrid gas sawise digunakake.
Sawise Gunakake
-Mriksa aplikasi sing resik lan garing.
-Simpen ing papan sing adhem, apik kanthi ventilasi sawise misahake kartrid saka alat lan ganti topi.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan