Obor Gas Ignition Manual KLL-7001D

Katrangan singkat:

Tombol sing bisa diatur warna kuning KLL, tabung kuningan sing ana ing siklon, pengapian manual, ngunci silinder unik kanggo nyegah bocor, desain gagang ergonomis, ramah lingkungan, ora ana bahan kimia mbebayani, tanpa kabel; entheng, luwes luwes ekonomi kanggo digunakake, jeblugan panas permanen ngrusak struktur sel tanduran, utamane digunakake kanggo welding pipa AC, pipa deforsting lan karya pipa liyane, nutup PVC lan koneksi pra-solder, ngobong BBQ lan geni lan liya-liyane nggunakake gas butane sing gampang dipikolehi silinder minangka sumber bahan bakar, suhu kerja api tengah nganti 1300 derajat.


Detail Produk

Paramèter

model no. KLL-7001D
pengapian Pengapian manual
jinis kooneksi sambungan bayonet
bobot (g) 85
materi produk kuningan + aluminium + paduan seng + plastik
ukuran (MM) 800x84x40
kemasan 1 pc / kertu blister 10 pcs / kothak utama 120 pcs / ctn
Bahan bakar butane
MOQ 1000 PCS
selaras OEM & ODM
Wektu timbal 15-35 dina

Rincian Produk

7001d (2)

DEWE

7001d (3)

BALIK maneh

Gambar Produk

7001d (6)
7001d (5)
7001d (8)
7001d (4)
7001d (1)

Cara operasi


1) Push cartridge gas menyang pangkal lan putarake jarum jam nganti aman.
2) Aja meksa kartrid gas nalika nginstal.
3) Bukak tombol pelepasan gas kanthi jarum jam sithik jarum jam kanggo ngetokake gas smal lan sunting CANON TORCH kanthi match 4) Setel intensitas nyala kanggo sarat tartamtu.
Nguripake tombol peluncur gas jam tangan kanggo mateni geni. Tansah copot kartrid gas sawise digunakake.

APLIKASI PRODUK

Pameran

Sertifikat

Tur Pabrik

Ruangan njobo

Transportasi lan Warehousing


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan