KLL-9002D

Katrangan singkat:

Tutup plastik njaba warna kuning KLL, tombol ireng, tabung SS, label ing loro-lorone cangkang, kontak elektronik, gampang digawa, aman dioperasikake, bisa bola-bali diisi karo kartrid gas butana, umume digunakake kanggo ngolah panganan, dadi panas, defrosting, barbecue, camping outdoor, welding dll. Api dawa lan kuat, suhu kerja api tengah nganti 1300 derajat.


Detail Produk

Paramèter

model no. KLL-9002D
pengapian piezo kontak
jinis kooneksi sambungan bayonet
bobot (g) 113
materi produk kuningan + aluminium + paduan seng + baja tahan karat + plastik
ukuran (MM) 153x40x57
kemasan 1 pc / kertu blister 10 pcs / kothak batin 100 pcs / CTN
Bahan bakar butane
MOQ 1000 PCS
selaras OEM & ODM
Wektu timbal 15-35 dina

Rincian Produk

9002D (6)

DEWE

9002D (7)

BALIK maneh

Gambar Produk

9002D (4)
9002D (3)
9002D (1)
9002D (5)
9002D (2)

Cara operasi

Pengapian
-Kuripake tombol alon-alon ing arah sing bener kanggo miwiti gas sing mbukak banjur pencet trridge nganti diklik.
-Baleni unit gagal entheng

Gunakake
-Peralatan saiki wis siyap digunakake. Setel semangat ing antarane ”-“ lan “+” (panas sedheng lan dhuwur) kaya sing dibutuhake.
-Mati-ati babagan flaring sing bisa kedadeyan sajrone periode panasan rong menit lan sajrone aplikasi ora kudu sudut luwih saka 15 derajat saka posisi vertikal (munggah).

Kanggo mateni
-Tutup pasokan gas kanthi nguripake tombol kontrol gas ing arah "jarum jam" ("-").
-Pisahake aplikasi saka kartrid gas sawise digunakake.

Sawise Gunakake
-Mriksa aplikasi sing resik lan garing.
-Simpen ing papan sing adhem, apik kanthi ventilasi sawise misahake kartrid saka alat lan ganti topi.

APLIKASI PRODUK

Pameran

Sertifikat

Tur Pabrik

Ruangan njobo

Transportasi lan Warehousing


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan