Torsi Gas Pengapian Manual KLL-5002D

Katrangan singkat:

KLL gagang plastik warna kuning, tombol sing bisa disetel ireng, tabung SS ukuran gedhe, dawa pipa bisa disetel dadi cekak utawa dawa, obor bisa digunakake kanthi posisi apa wae (360 derajat rotasi gratis), pengapian manual, kunci silinder unik kanggo nyegah bocor, gagang ergonomis desain, ramah lingkungan, ora ana bahan kimia mbebayani, tanpa kabel; entheng, luwes luwes ekonomi kanggo digunakake, jeblugan panas permanen ngrusak struktur sel tanduran, trotoar de-icing, panggangan de-pembekuanBBQ lan liya-liyane nggunakake silinder gas butane sing bisa dipikolehi minangka sumber bahan bakar, suhu kerja api tengah nganti 1300 derajat.


Detail Produk

Paramèter

model no. KLL-5002D
pengapian Pengapian manual
jinis kooneksi sambungan bayonet
bobot (g) 365
materi produk kuningan + aluminium + wesi ++ stainless steel + paduan seng + plastik
ukuran (MM) 790x90x50
kemasan 1 pc / kertu blister 10 pcs / kothak njero 40 pcs / ctn
Bahan bakar butane
MOQ 1000 PCS
selaras OEM & ODM
Wektu timbal 15-35 dina

 

 

Gambar Produk

5002d (2)
5002d (3)
5002d (4)
5002d (5)
5002d (1)

Cara operasi


1) Push cartridge gas menyang pangkal lan putarake jarum jam nganti aman.
2) Aja meksa kartrid gas nalika nginstal.                             
3) Bukak tombol pelepasan gas kanthi jarum jam sithik jarum jam kanggo ngetokake gas smal lan sunting CANON TORCH kanthi cocog.
4) Nyetel intensitas semangat kanggo syarat tartamtu sampeyan.
Nguripake tombol peluncur gas jam tangan kanggo mateni geni. Tansah copot kartrid gas sawise digunakake.

APLIKASI PRODUK

Pameran

Sertifikat

Tur Pabrik

Ruangan njobo

Transportasi lan Warehousing


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan