KLL-7012D

Katrangan singkat:

Tombol sing bisa disetel warna kuning KLL, tabung SS ukuran gedhe kanthi kontak manual alat tembaga, kunci silinder unik kanggo nyegah bocor, desain gagang ergonomis, ramah lingkungan, ora ana bahan kimia mbebayani, tanpa kabel; entheng, luwes luwes ekonomi sing bisa digunakake, jeblugan panas kanthi permanen ngrusak struktur sel tanduran, utamane digunakake kanggo mbentuk pipa kanggo mbentuk, pipa deforsting lan karya pipa liyane, nutup PVC lan koneksi sing wis dipasang sadurunge, ngobong BBQ lan geni lan liya-liyane nggunakake gas butana sing gampang dipikolehi silinder minangka sumber bahan bakar, suhu kerja api tengah nganti 1300 derajat.


Detail Produk

Paramèter

model no. KLL-7012D
pengapian Pengapian manual
jinis kooneksi sambungan bayonet
bobot (g) 153
materi produk kuningan + aluminium + paduan seng + baja tahan karat + plastik
ukuran (MM) 215x60x40
kemasan 1 pc / kertu blister 10 pcs / kothak batin 100 pcs / CTN
Bahan bakar butane
MOQ 1000 PCS
selaras OEM & ODM
Wektu timbal 15-35 dina

Rincian Produk

7012d (6)

DEWE

7012d (1)

BALIK maneh

Gambar Produk

7012d (4)
7012d (3)
7012d (5)

1. Dorong kartrid gas menyang pangkal banjur putarake jarum jam kanggo aman.
2. Aja meksa kartrid gas nalika nginstal.

3. Bukak tombol pelepasan gas sakdawane jarum jam kanggo ngetokake gas smal lan cahya CANON TORCH kanthi cocog.

7012d (2)

 

 

 

4. Ngatur intensitas semangat kanggo syarat tartamtu sampeyan. Nguripake tombol peluncur gas jam tangan kanggo mateni geni. Tansah copot kartrid gas sawise digunakake.

 

 

 

Cara operasi

Pengapian
-Kuripake tombol alon-alon ing arah sing bener kanggo miwiti gas sing mbukak banjur pencet trridge nganti diklik.
-Baleni unit gagal entheng

Gunakake
-Peralatan saiki wis siyap digunakake. Setel semangat ing antarane ”-“ lan “+” (panas sedheng lan dhuwur) kaya sing dibutuhake.
-Mati-ati babagan flaring sing bisa kedadeyan sajrone periode panasan rong menit lan sajrone aplikasi ora kudu sudut luwih saka 15 derajat saka posisi vertikal (munggah).

Kanggo mateni
-Tutup pasokan gas kanthi nguripake tombol kontrol gas ing arah "jarum jam" ("-").
-Pisahake aplikasi saka kartrid gas sawise digunakake.

Sawise Gunakake
-Mriksa aplikasi sing resik lan garing.
-Simpen ing papan sing adhem, apik kanthi ventilasi sawise misahake kartrid saka alat lan ganti topi.

APLIKASI PRODUK

Pameran

Sertifikat

Tur Pabrik

Ruangan njobo

Transportasi lan Warehousing


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan