KLL-9005D

Katrangan singkat:

Tutup plastik njaba warna kuning KLL, tombol ireng lan pemicu, tabung SS, label ing loro-lorone cangkang, pengapian elektronik, gampang digawa, aman dioperasikake, bisa bola-bali diisi karo kartrid gas butana, umume digunakake kanggo ngolah panganan, cetakan dadi panas, defrosting, barbecue, camping ruangan, welding lsp. umume dawa lan kuat, suhu kerja api tengah nganti 1300 derajat.


Detail Produk

Paramèter

model no. KLL-9005D
pengapian piezo kontak
jinis kooneksi sambungan bayonet
bobot (g) 121
materi produk kuningan + aluminium + paduan seng + baja tahan karat + plastik
ukuran (MM) 107x65x51
kemasan 1 pc / kertu blister 10 pcs / kothak batin 100 pcs / CTN
Bahan bakar butane
MOQ 1000 PCS
selaras OEM & ODM
Wektu timbal 15-35 dina

Rincian Produk

9005D (6)

DEWE

9005D (7)

BALIK maneh

Gambar Produk

9005D (4)
9005D (3)
9CH3Q677_2HN12`87%M)53O
9005D (1)
9005D (2)

Cara operasi

1. Nguripake tombol kontrol menyang posisi tertutup ”-” (mateni).
2. Ganti utawa sambungake kartrid gas ing njaba lan adoh saka wong liya.
3. Selaras kedudukan kerah kartrid karo tab locator ing obor Multi Tujuan lan njaga kartrid tetep munggah, push mudhun alon-alon lan corak unit 35 ing sisih kiwa.
4. Priksa manawa ora ana gas sing bocor. Yen ana bocor gas ing perabotan (ambune gas), gawanen metu ing njaba menyang lokasi sing berventilasi kanthi bebas, ing endi bocor bisa dideteksi lan mandheg, yen sampeyan pengin mriksa bocor ing alat sampeyan, coba lakukan ing njaba. Aja nyoba ndeteksi bocor nganggo geni, gunakake banyu sabun.

Pangopènan aplikasi

- Aja ngowahi alat kasebut
- tetep resik lan ora ana bledug lan rereget sing bisa mengaruhi kinerja.
- Resiki nganggo andhuk lembab lan deterjen ringan. Aja nyelup cairan utawa dilebokake ing mesin cuci piring. Garing sawise dibersihake. Pisahake alat saka kartrid gas sadurunge diresiki.
- Paket aplikasi nganggo paket blister supaya ora meksa banjur kirim alat bali menyang pabrik kanggo diowahi.

APLIKASI PRODUK

Pameran

Sertifikat

Tur Pabrik

Ruangan njobo

Transportasi lan Warehousing


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan